top of page
BizzApps 004_edited.jpg

Business Central

Maak voorgoed de keuze voor een alles-in-één ERP-oplossing. Met het cloudgebaseerde platform van Business Central worden toekomstige upgrades automatisch uitgevoerd, waardoor het het laatste ERP-systeem is dat je ooit nodig zult hebben. Het biedt niet alleen de huidige functionaliteit, maar past zich ook flexibel aan de groeiende eisen van je bedrijf aan. Met de gemakkelijke automatische upgrades bespaar je tijd en moeite en ben je altijd voorzien van de nieuwste functies en verbeteringen. Business Central is de duurzame keuze die aansluit bij de groeiambities van jouw bedrijf.

Functionaliteit

Eigenschappen om van te genieten

01

Automatiseer processen

Dankzij de geavanceerde mogelijkheden van Business Central worden repetitieve taken geautomatiseerd, waardoor je bedrijf efficiënter kan werken. Van financiën tot voorraadbeheer, Business Central helpt je om tijd en middelen te besparen, zodat je je kunt richten op groei en innovatie.

02

Beschikbaar op elk apparaat

Business Central is toegankelijk vanaf elk apparaat, waar je ook bent. Of je nu onderweg bent met je smartphone, op kantoor werkt op je desktop, of ontspannen op de bank zit met een tablet, je hebt altijd toegang tot de krachtige functies en gegevens van Business Central. Deze flexibiliteit stelt je in staat om productiever te zijn en belangrijke zakelijke beslissingen te nemen, ongeacht je locatie of apparaatvoorkeur.

03

Eenvoudig uitbreiden

Met AppSource kun je eenvoudig en snel apps vinden en toevoegen aan je Business Central-implementatie. Of je nu op zoek bent naar branche-specifieke oplossingen, rapportagetools, of add-ons voor extra functionaliteit. Dit maakt het eenvoudig om de kracht van Business Central uit te breiden en aan te passen aan de unieke eisen van jouw organisatie

04

Automatische updates

Business Central biedt automatische updates, waardoor je moeiteloos profiteert van de nieuwste functies en beveiligingsverbeteringen. Dit beschermt je bedrijf tegen beveiligingsrisico's en zorgt ervoor dat je altijd gebruik kunt maken van geavanceerde mogelijkheden. Dankzij deze automatische updates hoef je je geen zorgen te maken over handmatige software-updates, waardoor je meer tijd en energie kunt besteden aan de groei en verbetering van je bedrijf.

BizzApps 021.jpg

Enkele van onze gelukkige klanten die
gebruik maken van Business Central

"Met de combinatie Business Central en Power BI heeft BizzApps ervoor gezorgd dat we dagelijks een perfect zicht hebben op onze cijfers."

Hans De Brouwer, Immobel Group

Herco Machinery
Immobel
Luminus Solutions
Group-F
Hendriks

Maak deel uit van het Microsoft Eco-systeem

Met het gebruik van PowerApps binnen het Microsoft-ecosysteem ervaart u een moeiteloze integratie met bekende tools zoals Microsoft 365 (Outlook, Word, Excel, enz.), Dynamics 365 en Azure. Dit resulteert in een krachtige synergie, waardoor uw gegevens en processen efficiënter worden beheerd en uw productiviteit toeneemt.
Sharepoint logo
Power Apps logo
Outlook logo
OneDrive logo
Teams logo
Azure logo
Excel logo
Dynamics 365 logo
Business Central logo
BizzApps 020.jpg

Meeting inplannen

Wil jij graag een eerste gratis kennismakingsgesprek inplannen?

Klik de link hieronder!

bottom of page