top of page
Business Meeting at Small Table

Business Central

Kies voor eens en voor altijd voor een alles-in-één ERP-oplossing. Dankzij het cloudgebaseerde platform worden alle toekomstige upgrades automatisch voor je uitgevoerd. Business Central is het laatste ERP-systeem dat je ooit nodig zult hebben.

Automatiseer processen

Dankzij de geavanceerde mogelijkheden van Business Central worden repetitieve taken geautomatiseerd, waardoor je bedrijf efficiënter kan werken. Van financiën tot voorraadbeheer, Business Central helpt je om tijd en middelen te besparen, zodat je je kunt richten op groei en innovatie.

Beschikbaar op elk aparaat

Business Central is toegankelijk vanaf elk apparaat, waar je ook bent. Of je nu onderweg bent met je smartphone, op kantoor werkt op je desktop, of ontspannen op de bank zit met een tablet, je hebt altijd toegang tot de krachtige functies en gegevens van Business Central. Deze flexibiliteit stelt je in staat om productiever te zijn en belangrijke zakelijke beslissingen te nemen, ongeacht je locatie of apparaatvoorkeur.

Eenvoudig uitbreiden

Met AppSource kun je eenvoudig en snel apps vinden en toevoegen aan je Business Central-implementatie. Of je nu op zoek bent naar branche-specifieke oplossingen, rapportagetools, of add-ons voor extra functionaliteit. Dit maakt het eenvoudig om de kracht van Business Central uit te breiden en aan te passen aan de unieke eisen van jouw organisatie

Automatische updates

Business Central biedt automatische updates, waardoor je altijd profiteert van de nieuwste functies en beveiligingsverbeteringen zonder enige moeite. Dit is van onschatbare waarde omdat het je bedrijf beschermt tegen beveiligingsrisico's en ervoor zorgt dat je altijd gebruik kunt maken van de meest geavanceerde mogelijkheden. Met automatische updates hoef je je geen zorgen te maken over het handmatig bijwerken van software, waardoor je meer tijd en energie kunt besteden aan het laten groeien en verbeteren van je bedrijf

Ik wil weten wat Business Central kan betekenen voor mij!

Enkele van onze gelukkige klanten dat gebruik maken van Business Central

"Met de combinatie Business Central en Power BI heeft BizzApps ervoor gezorgd dat we dagelijks een perfect zicht hebben op onze cijfers."

Hans De Brouwer, Immobel Group

A man standing and smiling in front of the meeting room

Meeting inplannen

Wil jij graag een eerste gratis kennismakingsgesprek inplannen?

Klik de link hieronder!

bottom of page